Kijken over mijn schouder
€14.90
productnummer: Kijken_over_mijn_schouder

Kijken over mijn schouder

  • ISBN: 978-90-830921-1-9
  • Auteur Toine Vreuls
  • Aantal pagina's 128
  • Formaat lxbxd 210x154x14 CM
  • Gewicht 330 gram
  • Binnenwerk zwart/wit
  • Hard cover, fullcolour
  • Prijs € 14,90

Bas Verheggen groeit op aan de Noord-Zuidas van het plaatsje Nieuwdorp. De benaming Noord-Zuidas vindt zijn oorsprong in zijn geografische ligging. De straat loopt, een lichte afwijking terzijde schuivend, van noord naar zuid. Het leven van toenmalige bewoners ontrolt zich in deze caleidoscopische vertelling. Met vallen en opstaan banen de mensen zich een weg door het leven. Een aantal van die levens verloopt dramatisch. Het is enkel de Noord-Zuidas die beklijft, als Bas terugkijkt over zijn schouder.
In de periode 2006-2015 opende de auteur het literair festival ‘De Heerlense Lente’ steevast met een column. Acht van deze columns zijn opgenomen in dit boek.

TOINE VREULS (Heerlen, 1952)

Naast een aantal bijdragen aan collectieve uitgaven van het ter ziele gegane ‘Heerlens Schrijvers café’ publiceerde Toine Vreuls twee verhalen bundels: ‘Stille kogels’ in 2009 en ‘Kenteringen’ in 2012.
Op dit moment werkt Toine aan een boekje met kinderverhaaltjes, die wellicht worden verrijkt met tekeningen van zijn jongste broer Jos. In het verschiet ligt tevens een uitdieping van het reeds eerder gepubliceerde verhaal ‘Stille Kogels’. Het boek zal verder inzomen op het leven van de hoofdpersoon; het bestrijkt de aanloop naar de Spaanse burgeroorlog en eindigt in de donkere periode van de Franco- dictatuur.

Voorbeeld pagina 1

Voorbeeld pagina 2

Voorbeeld pagina 3

Voorbeeld pagina 4

Voorbeeld pagina 5

Kijken over mijn schouder ISBN: 978-90-830921-1-9 Auteur Toine Vreuls Aantal pagina's 128 Formaat lxbxd 210x154x14 CM Gewicht 330 gram Binnenwerk zwart/wit Hard cover, fullcolour Prijs € 14,90 Bas Verheggen groeit op aan de Noord-Zuidas van het plaatsje Nieuwdorp. De benaming Noord-Zuidas vindt zijn oorsprong in zijn geografische ligging. De straat loopt, een lichte afwijking terzijde schuivend, van noord naar zuid. Het leven van toenmalige bewoners ontrolt zich in deze caleidoscopische vertelling. Met vallen en opstaan banen de mensen zich een weg door het leven. Een aantal van die levens verloopt dramatisch. Het is enkel de Noord-Zuidas die beklijft, als Bas terugkijkt over zijn schouder.In de periode 2006-2015 opende de auteur het literair festival ‘De Heerlense Lente’ steevast met een column. Acht van deze columns zijn opgenomen in dit boek. TOINE VREULS (Heerlen, 1952) Naast een aantal bijdragen aan collectieve uitgaven van het ter ziele gegane ‘Heerlens Schrijvers café’ publiceerde Toine Vreuls twee verhalen bundels: ‘Stille kogels’ in 2009 en ‘Kenteringen’ in 2012.Op dit moment werkt Toine aan een boekje met kinderverhaaltjes, die wellicht worden verrijkt met tekeningen van zijn jongste broer Jos. In het verschiet ligt tevens een uitdieping van het reeds eerder gepubliceerde verhaal ‘Stille Kogels’. Het boek zal verder inzomen op het leven van de hoofdpersoon; het bestrijkt de aanloop naar de Spaanse burgeroorlog en eindigt in de donkere periode van de Franco- dictatuur. + Voorbeeld pagina 1 + Voorbeeld pagina 2 + Voorbeeld pagina 3 + Voorbeeld pagina 4 + Voorbeeld pagina 5 +