Readings en workshops engelenmedium Aidan Storey

In oktober 2017 en maart 2017 was het Ierse engelenmedium Aidan Storey voor de achtste keer ruim een week bij ons te gast. In die periode verzorgde hij weer persoonlijke readings, een lezing en workshops.

Eveneens in oktober waren wij met een groep van een vijftiental enthousiaste personen in Ierland te gast voor een spirituele trip. Aidan was daarbij onze gids tijdens onvergetelijke dagen.

In het voorjaar 2018 werkt hij samen met enkele co-auteurs aan een nieuw boek. Dat betekent dat hij in maart niet naar Nederland kan komen.

Zijn eerstvolgende werkbezoek aan Limburg vindt daardoor pas in oktober plaats. Dan verzorgt Aidan weer persoonlijke readings en workshops. De readings zijn al sinds november 2017 volgeboekt; er bestaat al een reservelijst voor.

Nieuwe geinteresseerden kunnen wel alvast een plaatsje voor een reading reserveren voor in 2019. Stuur een mail naar: info@hbpr.nl. Als je daar niet op wilt wachten zou je de stoute schoenen kunnen aantrekken en naar Aidan toegaan in Ierland.