Het Boek van het Hart, auteur Mirjam Langenhuijsen

Op zondag 14 mei 2017 werd in Veldhoven het bijzondere spirituele boek van Mirjam Langenhuijsen gepresenteerd: ‘Het Boek van het Hart, het Woord dat heelt’. De tekstbewerking, vormgeving en productie werden verzorgd door Hein Berendsen [HBPR]. ‘Het Boek van het Hart’ kon zich verheugen in een prima ontvangst met veel positieve reacties. Behalve in winkels in Brabant is het boek ook te koop in Limburg, bij Kloosterboekwinkel Wittem en bij bol.com. Bovendien kunt u het boek rechtstreeks bij ons bestellen. 

Samenvatting

De wereld lijkt in een crisis. In de gehele samenleving komt liefdeloosheid en afbraak van oude waarden aan het licht. Dat roept onrust en angst op. Veel mensen vragen zich af waar het met de mens en de wereld naartoe gaat. Het Boek van het Hart laat zien dat deze onrust in de wereld voortkomt uit een evolutie van bewustzijn in de mens. Het biedt een diepgaande inkijk op hoe mens en wereld nu nog gebaseerd zijn op het ego/ik-bewustzijn.

Dit boek maakt je ontvankelijk voor een ander mensbeeld: oneindig Bewustzijn – Licht – Liefde, is de essentie van ieder mens. Dit duurzame boek biedt de lezer een heldere handreiking voor een afstemming op deze goddelijk te noemen kracht in het eigen innerlijk. Dat verbindt het emotionele en mentale leven met de intuïtie en het hart, waardoor een helende en liefdevolle verbinding ontstaat met jezelf, de aarde en de mensen die erop leven. Je wordt volledig mens.

Haar eigen ontmoeting met het Licht en de Liefde bracht de auteur ertoe om Het Boek van het Hart te schrijven. Aan de hand van haar eigen ervaringen en ontvangen wijsheid neemt ze de lezer mee naar de verbinding met zijn diepste essentie, Haar weergave van tal van ontmoetingen en belevenissen maken dit boek tot een mooie en actuele mix van inzicht en praktijk. Zij begeleidt mensen bij de afstemming op hun essentie in verbinding met het dagelijks leven. Een aantal mensen deelt hun ervaringen over wat dit in henzelf en hun leven teweegbracht.

In het landschap van boeken over bewustwording biedt Het Boek van het Hart een goede basis voor iedereen die zich vragen stelt over wat er gaande is in de wereld en die voelt voor het motto ‘Verander de wereld en begin bij jezelf’. Het boek kan een wegwijzer zijn voor beginnende ontdekkers en is een thuiskomen voor mensen die al langer werken aan bewustwording en spiritualiteit.

Proeflezers zeggen over dit boek: ‘Het is een prachtig en diepgaand boek, dat voor veel mensen een houvast kan zijn in deze woelige tijd’.